Adolfo Aragonés relleva en el càrrec Eduard Coll (@balonmanoASOBAL)
Handbol

Adolfo Aragonés, escollit nou president de l'Asobal per als pròxims quatre anys

Nascut a Guadalajara el 8 de gener del 1954, serà el substitut d'Eduard Coll, que el 22 de gener va presentar la seva dimissió

Actualitzat

Aldolfo Aragonés, de 62 anys i fins ara vicepresident i membre de la seva comissió delegada, ha estat elegit avui nou president de l'Associació de Clubs d'Handbol (Asobal) per als pròxims quatre anys. En la votació de l'assemblea extraordinària de l'Asobal, Aragonés ha rebut nou vots per sis de l'altre candidat, Félix Brocate, i s'ha comptabilitzat una abstenció.

En l'assemblea, que ha tingut lloc a la seu social d'Asobal a Sant Joan Despí, hi han participat els 16 clubs que actualment militen en la màxima competició de l'handbol espanyol.

Adolfo Aragonés, nascut a Guadalajara el 8 de gener del 1954, serà el substitut d'Eduard Coll, que el 22 de gener va presentar la seva dimissió de l'Associació de Clubs. Aragonés es va llicenciar en Dret i Econòmiques a la Universitat Autònoma de Madrid i actualment es dedica a les tasques de consultor i assessor financer de diverses empreses.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut