Mechaal correrà els 3.000 m al Mundial de Birmingham (EFE)
Atletisme

Adel Mechaal torna de València amb dos títols de campió d'Espanya

El migfondista va tancar el cap de setmana amb medalles d'or als 3.000 i als 1.500 m; Esther Guerrero i Estela García també van guanyar a les seves proves

Carlos JiménezActualitzat

Quan falten dues setmanes per al Mundial Indoor de Birmingham, Adel Mechaal ha tornat a demostrar que afronta la cita en un estat de forma impecable. L'atleta de Palamós ha segellat la seva participació al Campionat d'Espanya en pista coberta de València amb dues medalles d'or. Dissabte, Mechaal va guanyar la prova dels 3.000 metres gràcies a un gran canvi de ritme a partir de la meitat de la prova. Diumenge va repetir victòria als 1.500, on va ser molt superior davant d'atletes com ara Kevin López, Jesús Gómez o el català Marc Alcalà, que va acabar segon.

Esther Guerrero, que també prepara l'esdeveniment de Birmingham, va revalidar medalla a la prova dels 800. La migfondista del New Balance va participar al campionat després d'una petita lesió als isquiotibials però va esvair dubtes imposant-se en una final on no va tenir rival. La banyolina, però, no va ser l'única atleta catalana que va tornar de València amb un or: Estela García es va imposar als 200 després d'aconseguir dissabte el subcampionat als 60 llisos.