Adel Mechaal ha quedat eliminat dels 1.500 m (EFE)
Adel Mechaal, en una imatge d'arxiu (EFE)
Atletisme

Adel Mechaal, suspès cautelarment per la Federació Internacional d'Atletisme

L'atleta català, actual subcampió d'Europa de 5.000 metres, no podrà participar diumenge en els campionats d'Europa de cros pels quals havia estat seleccionat i ha defensat la seva innocència en un comunicat que ha publicat al seu compte de Twitter

Actualitzat

L'atleta català Adel Mechaal, subcampió d'Europa de 5.000 metres, ha estat suspès cautelarment per la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF) fins que l'Agència Espanyola Antidopatge (AEPSAD) resolgui l'expedient que li va obrir per no estar localitzable tres vegades per passar controls antidopatge.
 
La suspensió cautelar impedirà a Mechaal participar diumenge en els campionats d'Europa de cros, que es disputaran a la localitat italiana de Chia, per als quals el migfondista d'origen marroquí establert a Palamós havia estat seleccionat. En el seu lloc, hi anirà el sorià Dani Mateo.

La Federació Espanyola d'Atletisme, amb el consentiment de l'atleta palamosí, ha confirmat que el motiu de la seva baixa en l'equip espanyol és la comunicació rebuda de la IAAF en la qual s'informa de la suspensió cautelar de Adel Mechaal.

Poc després d'aquest anunci, Mechaal ha penjat un comunicat al seu compte de Twitter per defensar la seva innocència i ha insistit que aquesta suspensió cautelar no és una sanció per dopatge.

Anar al contingut