Atletisme

Adel Mechaal es classifica per a les semifinals dels 1.500 metres al Mundial de Londres

L'atleta palamosí ha acabat sisè de la tercera sèrie i ha aconseguit el pas per llocs de manera automàtica. En canvi, Marc Alcalá ha quedat eliminat

Actualitzat

Adel Mechaal s'ha classificat per a les semifinals dels 1.500 metres al Mundial d'atletisme de Londres. L'atleta palamosí ha acabat sisè de la tercera sèrie i ha aconseguit el pas per llocs de manera automàtica. Mechaal, que ha fet una cursa amb molta sang freda i controlant en tot moment, es jugarà el bitllet per a la final aquest divendres.

L'altre representant català en aquesta distància, el barceloní Marc Alcalá, ha quedat eliminat després d'acabar desè de la seva sèrie amb un temps de 3:43.28. Alcalá ha sortit molt valent i ha liderat la cursa fins als últims 400 metres, quan s'ha vist superat en la recta final.

Esther Guerrero, eliminada als 800 metres

Esther Guerrero, campiona d'Espanya dels 800 metres els tres últims anys, ha quedat eliminada en la primera ronda. L'atleta banyolina ha acabat en cinquè lloc en la segona sèrie amb un temps de 2:02.22, que ha estat insuficient per accedir per repesca a les semifinals.

Amb 27 anys, Guerrero competia per segona vegada en uns Mundials a l'aire lliure (a Pequín 2015 va caure en sèries amb 2:02.64) amb la missió de superar la primera ronda, després d'haver millorat aquest any la seva marca personal (2:00.77). Finalment, l'atleta catalana ha acabat en la 27a posició de totes les participants.
Anar al contingut