Adel Mechaal s'ha classificat de forma brillant per a la final dels 1.500 metres (EFE)
Atletisme

Adel Mechaal es classifica de forma brillant per a la final dels 1.500 al Mundial de Londres

L'atleta palamosí ha acabat cinquè de la seva sèrie i ha aconseguit amb solvència el pas per a la final del Mundial que es disputarà aquest diumenge

Adel Mechaal s'ha classificat per a la final dels 1.500 metres del Mundial d'atletisme a Londres gràcies al seu cinquè lloc en la primera sèrie, amb una marca de 3.40,60. L'atleta palamosí ha començat tirant el grup, buscant una cursa al més ràpida possible i no ha acusat la pressió malgrat coincidir al costat del campió i el subcampió del món, els kenians Asbel Kiprop i Elijah Manangoi.

Tot i tenir la setena millor marca dels participants, Mechaal s'ha mantingut sempre entre els cinc primers classificats i ha aconseguit amb solvència el pas per a la final que es disputarà aquest diumenge. Manangoi s'ha acabat imposant amb una marca de 3.40,10, seguit per Kiprop, el noruec Filip Ingebritsen i l'atleta de Bahrain Sadik Mikhou.

Mechaal és el primer atleta espanyol que disputarà una final mundialista dels 1.500 des de Daegu 2011, quan el sevillà Manuel Olmedo va acabar quart.