Adebayor ha revelat les seves intencions en unes cartes al seu perfil de Facebook (Reuters)
Futbol internacional

Adebayor confessa que va intentar suïcidar-se en diverses ocasions per la mala relació amb els seus germans

El davanter africà del Tottenham, de 31 anys, ha revelat al seu perfil de Facebook que ha caigut en una profunda depressió i explica com dos dels seus germans el van intentar extorquir quan militava al Mònaco

Actualitzat

El davanter africà del Tottenham, Emmanuel Adebayor, ha confessat al seu perfil de Facebook que ha intentat suïcidar-se en diverses ocasions i que ha caigut en una profunda depressió per la mala relació amb la seva família, i concretament amb els germans.

"Moltes vegades he volgut donar-me per vençut. Poden preguntar-li a la meva germana Iyabo Adebayor quantes vegades l'he cridat i li he dit que estava disposat a suïcidar-me. He mantingut aquesta història durant anys", ha revelat Adebayor. "Però si moria, ningú sabrà la meva història. Ningú podria aprendre'n. Algunes persones diuen que he de mantenir aquestes històries en privat. Però algú ha de parlar-ne", ha afegit.

Adebayor ha publicat tres cartes a les xarxes socials relatant les seves vivències i en una explica com els seus dos germans el van intentar extorquir quan militava al Mònaco. "Em vaig despertar i tenia un ganivet enganxat al coll. Quan vaig obrir els ulls, els meus dos germans (Kola i Peter) hi eren. Aquesta és l'única manera que hi ha per resoldre les coses? Si és així, mateu-me i agafeu els diners. Vaig deixar que es quedessin i els vaig donar diners perquè la sang és més espessa que l'aigua", relata.

El futbolista togolès, de 31 anys, ha estat descartat per a l'últim partit de la temporada a la Premier League contra l'Everton i el Tottenham ja li ha comunicat que no compta amb ell de cara a la gira de temporada fins que no resolgui els problemes personals.

Anar al contingut