Adama impulsa el Barça B fora dels descens amb a una victòria còmoda davant l'Hèrcules (5-0)

El filial del F.C. Barcelona s'ha alçat amb una victòria còmoda, de "maneta", aquest diumenge a casa davant de l'Hèrcules, al qual ha superat en la classificació. Entre els molts factors positius de la tarda destaca el fet que l'equip ha sortit de les places de descens de Segona A, però també, sobretot, la primera titularitat que Eusebio Sacristán ha concedit al jove Adama Traoré.

El davanter de l'Hospitalet ha respost molt positivament a la confiança del tècnic. Ha estat l'autor del tercer gol (48') amb una arribada en solitari i una definició d'autèntic professional sol davant del porter. Abans havia assistit Denis Suárez en el segon (42'). I, en resum, ha portat de corcoll la defensa contrària gairebé durant tot el partit. Quan Eusebio l'ha canviat, a set minuts del final, ha marxat ovacionat pel públic.

Els altres tres gols del partit els han marcat Planas, el primer (17'), després Dongou (58'), el segon jugador més actiu del Barça, i, finalment, Denis (82'), completant el doblet personal.

L'anècdota, però, ha estat la mala sort de l'Hèrcules, que ha vist com li anul·laven fins a quatre gols, tots per fores de joc ben assenyalats. Ha aportat poca cosa més al partit, a part del retorn al Mini de vells coneguts, com De Lucas i Gai Assulin. Com a equip visitant, s'han convertit en el convidat de pedra a una festa en la qual el Barça B s'ha reconciliat amb l'afició i se n'ha anat a sopar molt més tranquil que fa un parell de setmanes.