Trial

Adam Raga s'imposa al Gran Premi de França de trial a l'aire lliure davant de Toni Bou

Adam Raga ha guanyat la primera jornada del Gran Premi de França de trial, prova inaugural del Mundial a l'aire lliure. El pilot tarragoní de Gas Gas s'ha situat com a primer líder del campionat del món de l'especialitat després de superar el gran favorit al títol, Toni Bou, que s'ha hagut de conformar amb la segona posició.

Actualitzat
Raga ha acumulat 8 punts de penalització, dos menys que Bou, que aspira a revalidar el títol per sisè any consecutiu. Albert Cabestany ha culminat el festival dels pilots catalans pujant al tercer calaix del podi amb 22 punts, els mateixos que Jeroni Fajardo. Aquest diumenge es disputarà la segona jornada de la primera prova del Mundial, que es disputa a la localitat francesa de La Bresse, amb una puntuació independent.

"Quan no es guanya, la segona posició és el millor resultat possible. Evidentment, no puc sentir-me satisfet però les coses són així. Adam ha estat molt fort i jo he comès un gran error en la segona zona de la segona volta que m'ha condicionat fins al final, ja que tècnicament la prova no tenia més dificultat i era difícil recuperar. Si demà no plou tornarà a ser un trial fàcil, però per aquesta mateixa raó no exempt de tensió", ha reconegut Bou després de la prova.

Anar al contingut