Actuació sonada de Kevin Love per als Timberwolves i ratxa trencada dels Grizzles de Marc Gasol

Kevin Love va fer un partit memorable, amb el primer triple doble a l'NBA, en la victòria dels Timberwolves sobre els Jazz (104-121). Rubio va ser el segon més destacat, amb 15 punts. A Charlotte, el Grizzlies de Marc Gasol van veure trencada una ratxa de quatre victòries (92-89).

Kevin Love es va convertir en mig equip dels Timberwolves, com si s'hagués proposat fer el seu propi partit i els dels lesionats Nikola Pekovic i Kevin Martin, i amb una actuació memorable va liderar els de Minnesota cap a una victòria clara (104-121) a la pista dels Jazz. El pivot, amb 37 punts, 12 rebots i 10 assistències, va fer el seu primer triple doble a l'NBA i va deixar el matx tan decidit que l'entrenador el va fer descansar els últims 9 minuts.

Ricky Rubio va ser el millor dels seus companys, amb 15 punts, 7 assistències i 6 rebots en només 27 minuts de joc.

A Charlotte, el Grizzlies de Marc Gasol van veure trencada una ratxa de quatre victòries en perdre per 92 a 89. No va ser la millor nit del pivot català (15 punts), que va fer una bona primera part, però que en els moments clau es va trobar un dur opositor en el congoleny Bismack Biyombo, que li va impedir brillar en els moments clau.