Seguidors del Barça agafant el metro després d'un partit al Camp Nou
Seguidors del Barça agafant el metro després d'un partit al Camp Nou
Barcelona

Acord entre el Barça i l'Ajuntament de Barcelona per allargar el metro més enllà de la mitjanit els dies de partit al Camp Nou

El Barça assumirà el cost de l'allargament del servei que no quedi compensat per l'augment de la venda de bitllets

RedaccióActualitzat

Bona notícia per als aficionats del Barça que van en metro al Camp Nou. El club i l'Ajuntament de Barcelona han arribat a un acord segons el qual s'allargarà el servei de metro quan el partit acabi al voltant de les dotze de la nit, l'hora de tancament entre setmana. El Barça n'assumirà el sobrecost quan, amb els bitllets venuts de més pel partit, no es cobreixi el cost de l'allargament.

Així doncs, la web del Barça oferirà un enllaç directe a la web de TMB on es podrà comprar el bitllet de metro; una mesura destinada sobretot al públic estranger. TMB espera incrementar la venda del nombre de bitllets i cobrir així l'allargament del servei, quantificat en uns 40.000 euros per hora. Ara bé, si a finals d'any els números no quadren, el Barça n'assumirà el sobrecost. Transports Metropolitans esperen també amb aquest acord beneficiar-se de la gran projecció que té el club arreu del món. 

 

Amb aquesta mesura, es vol evitar que milers d'aficionats quedin penjats, sense metro, a la sortida d'un partit. Aquesta situació, però, es dóna en poques ocasions. La més repetida, la final de la Supercopa, a l'agost.

La mesura s'estrenarà aquest dimecres, amb el partit de Lliga entre el Barça i l'Atlètic de Madrid a les deu de la nit. Com ja és habitual, el metro es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l'Estadi i hi haurà més trens en circulació. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal, de la línia 5; Collblanc, de la línia 5 i línia 9 Sud, i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3.

També es reforçaran les línies H8 i 50 en funció de la demanda i a la sortida de l'estadi es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i la plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Verdaguer.

Anar al contingut