Tito Rabat atès pels serveis mèdics del Circuit de Catalunya
Motociclisme

Tito Rabat seguirà hospitalitzat després de tenir un aparatós accident al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot català de MotoGP no té cap fractura òssia, però continuarà ingressat a l'hospital per sotmetre's a més proves mèdiques

Actualitzat

El pilot català de MotoGP Esteve 'Tito' Rabat, que aquest dimecres ha tingut un aparatós accident durant la segona jornada de testos al Circuit de Barcelona-Catalunya, té diverses lesions al braç esquerre i seguirà hospitalitzat per sotmetre's a noves proves, segons ha informat el seu equip en un comunicat
   
Rabat ha perdut el control de la seva Ducati en un revolt i ha sortit disparat cap a una de les escapatòries del circuit barceloní, on la moto s'ha incendiat a causa del fort impacte i ha volat en flames diversos metres.
   
El pilot de Reial Avinti Racing, campió de Moto2 el 2014, ha pogut aixecar-se pel seu propi peu, amb un fort dolor al braç esquerre, i ha estat evacuat en ambulància a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona, ​​on s'ha sotmès a diverses proves que han descartat cap fractura òssia.

A Rabat també se li ha practicat una ressonància magnètica i un TAC tridimensional al colze esquerre, que ha revelat que té un trencament muscular grau 3 del flexor profund dels dits, un trencament muscular grau 2 del flexor cubital del carp, una contusió al nervi cubital i un edema ossi a la epitroclea.
   
Aquest dijous se li faran noves proves per decidir el tractament a seguir i el temps de recuperació. "Rabat ja ha comunicat a membres de l'equip que vol estar a Mugello d'aquí nou dies. El doctor Xavier Mir i el seu equip decidiran si això és factible", conclou el comunicat.

Anar al contingut