Abraham González, durant una roda de premsa
Abraham González, durant una roda de premsa
Espanyol

Abraham: "El del Llevant és un partit clau per enganxar-nos a dalt"

El migcampista de l'Espanyol assegura que no han de renunciar a lluitar per les places europees mentre encara tinguin opcions matemàtiques

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dimecres al matí a la feina, després d'un dia de festa. Els blanc-i-blaus jugaran divendres al camp del Llevant amb la moral reforçada després de l'última victòria a la Lliga, que els ha catapultat fins a la vuitena posició a la taula. Els de Sergio González buscaran un triomf que els permeti pensar en objectius més ambiciosos.

El migcampista de l'Espanyol Abraham González ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que el partit contra el Llevant és clau per enganxar-se a la part alta de la classificació, sobretot tenint en compte que el Màlaga (setè) juga al Bernabéu.

Sobre la possible presència de l'equip blanc-i-blau en competicions europees, Abraham no ha renunciat a aquest objectiu tot i que ha estat prudent: "Mentre tinguem opcions matemàtiques, hi ha opcions reals. El primer objectiu (la permanència) ja està complert i ara hem d'intentar guanyar el màxim nombre de partits i somiar a quedar tan amunt com puguem".

Les sensacions que ha despertat l'equip en els últims dos partits, després de dues victòries consecutives contra el Vila-real i l'Athletic, convencen Abraham: "Hem demostrat que seguim connectats i que ens podem posar a la zona de dalt. No volem deixar passar aquesta ocasió. A més, està en joc el nostre prestigi individual", ha apuntat.

El futbolista català ha recordat que l'Espanyol "només ha perdut un partit dels últims set, la ratxa no ha estat tan dolenta" i ha mantingut que l'equip "sempre ha donat la cara". De tota manera, el futbolista blanc-i-blau ha destacat el perill del Llevant al seu estadi. "Serà un rival complicat. S'està jugant la vida i ara això converteix els partits en més difícils", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut