Barça

Abidal no s'entrena en l'última sessió de l'any per una grip i Alves no s'incorpora fins al 2 de gener

Bona part dels jugadors blaugranes que ahir van jugar amb Catalunya han tornat, aquest dissabte al matí als entrenaments. Guardiola ha dirigit l'última sessió de l'any on no hi era Éric Abidal, que està engripat, ni tampoc Leo Messi, que ha d'incorporar-se al grup, dilluns, 2 de gener. Qui finalment tampoc no s'ha entrenat ha estat el lateral brasiler Dani Alves. Tot i que s'havia anunciat que Alves tornaria a la feina el dia 31, el brasiler arriba finalment aquesta tarda i no ha treballat en l'últim entrenament de l'any del Barça.

Actualitzat
El Barça ha fet aquest dissabte l'últim entrenament de l'any a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. En aquesta última sessió del 2011, Pep Guardiola no ha pogut comptar amb Éric Abidal, que no s'ha entrenat per culpa d'un procés gripal. Per la seva banda, Alexis Sánchez s'ha reincorporat al treball amb el grup un cop recuperat d'unes molèsties, mentre que Carles Puyol, baixa per al Catalunya-Tunísia, s'ha exercitat al marge per recuperar-se dels problemes físics i Seydou Keita s'ha quedat al gimnàs. Els únics jugadors que segueixen absents per vacances són Leo Messi i Dani Alves.

En aquesta última sessió de l'any segueixen al marge Carles Puyol, per les molèsties a l'adductor de la cama esquerra que li van impedir jugar amb Catalunya; Seydou Keita, que ha fet feina específica al gimnàs; i Andrés Iniesta, que segueix la recuperació. En canvi, ja s'ha unit al grup Alexis Sánchez, ja recuperat dels problemes musculars i que ha treballat a un bon ritme.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut