Barça

Abidal, disposat a acceptar l'oferta de renovació que li ha plantejat el Barça

El president del Barça, Sandro Rosell, va confirmar dilluns en una entrevista a "l'Àgora" que Éric Abidal tenia la renovació sobre la taula, però que no l'havia firmat. Per la manera com ho va dir el president del Barça, semblava com si el defensa francès no estigués decidit a continuar. El representant d'Abidal, però, ha confirmat a TV3 la total predisposició del futbolista per ampliar la seva vinculació al Barça fins al 2014.

Actualitzat
La imatge d'Abidal aixecant la copa de guanyadors de la Champions ja forma part de la història del Barça. I és un moment que el protagonista, Éric Abidal, no oblidarà mai. Aixecar la Champions com a capità del Barça i fer realitat un somni. Va ser la culminació d'una lluita personal que el va portar del quiròfan, on va ser operat del fetge, al cim del futbol europeu. Un tancament perfecte de la temporada. El club, content amb el seu rendiment, li va oferir ampliar el contracte fins al 2014, una proposta que fins fa poc no havia rebut resposta.

"Hem parlat amb el club fa dos dies. Continuem negociant amb el club, i hem convingut tots plegats que calia esperar que Éric estigui del tot curat dels problemes de salut que ha tingut", deia David Venditelli, representant del jugador.

El jugador francès tenia contracte per una temporada més, fins al 2012, però Guardiola va demanar la seva continuïtat. L'operació va aturar la negociació. Van decidir esperar la recuperació total per reprendre la qüestió. I ara, Abidal, que està de vacances, sembla disposat a acceptar l'oferta del Barça.

"Sí, és la voluntat d'Éric Abidal. Quedar-se com ha dit molt sovint a Barcelona, i acabar la seva carrera esportiva vestit de blaugrana", ha assegurat Venditelli.

Una carrera que, quan la tanqui, estarà plena d'èxits. Va arribar com un jugador desconegut per als culers, però amb la seva trajectòria s'ha guanyat sobradament l'estima del Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut