Éric Abidal, durant el seu discurs a l'assemblea de compromissaris (@FCBarcelona_cat)
Barça

Abidal: "Confiem que Malcom es quedarà molts anys al Barça"

El secretari tècnic del primer equip del FC Barcelona ha fet un balanç positiu de les incorporacions fetes i ha assegurat que confien en l'extrem brasiler, que no està entrant en els plans de Valverde

Actualitzat

Éric Abidal, secretari tècnic del primer equip del FC Barcelona, ha fet un balanç de la situació esportiva del conjunt blaugrana i ha valorat positivament els fitxatges fets per aquesta temporada, en especial el del brasiler Malcom, que no està entrant en els plans de Valverde tot i la inversió de 41 milions d'euros per aconseguir la seva contractació procedent del Girondins.

"Malcom és un fitxatge que valorem molt. Revisant el mercat, 41 milions és un import important, però defensem que hem fitxat un futbolista jove, de 21 anys, i que confiem que es quedarà molts anys al Barça."

Abidal també ha valorat l'arribada del xilè Arturo Vidal, a qui ha qualificat de jugador experimentat i amb caràcter i ha admès que després de la marxa de Lucas Digne, el club va decidir no fitxar un altre lateral esquerre perquè confien en els futbolistes del filial per cobrir aquesta demarcació.

"Arturo Vidal és un jugador experimentat, amb caràcter, i volem futbolistes forts que ens puguin ajudar al mig del camp. Pensant en el present, considerem que ens ajudarà a guanyar tots els títols que volem. Vam rebre una bona oferta per Digne i no hem fitxat un relleu per a Jordi Alba perquè considerem que al filial hi ha futbolistes amb talent per ajudar en aquesta posició."

Anar al contingut