Futbol

Abelardo: "Que ningú cregui que a Messi i companyia els rebrem amb una catifa vermella"

El tècnic de l'Sporting de Gijón ha donat una llista de 18 convocats en què destaquen les absències d'alguns jugadors importants, com Luis Hernández, Sergio Álvarez, Carmona o l'exjugador del Barça B Tony Sanabria

Actualitzat

L'Sporting de Gijón és ara mateix setzè a la classificació, a només dos punts de la zona de descens i rebrà el Barça pensant més en el decisiu partit del cap de setmana contra el Betis, un rival directe per la permanència. Davant la visita del líder de la Lliga, els asturians, encapçalats pel seu entrenador, l'exblaugrana "Pitu" Abelardo, s'aferren al paper de víctima, davant del que pugui passar, però no es deixaran intimidar pel conjunt de Luis Enrique.

"Que ningú cregui que a Messi i companyia els rebrem amb una catifa vermella", ha assegurat. Tot i això, Abelardo ha admès la importància de sumar contra els verd-i-blancs i ha tret pressió als seus jugadors de cara al partit d'aquest dimecres contra el totpoderós Barça.

El tècnic asturià ha donat una llista de 18 convocats on destaquen les absències d'alguns jugadors importants com Luis Hernández, Sergio Álvarez, Carmona o l'exjugador del Barça B Tony Sanabria, que arrossega molèsties musculars. En canvi, sí que estarà preparat el croat Alen Halilovic, cedit a l'Sporting pel conjunt blaugrana. 

Abelardo també ha reconegut que enfrontar-se al Barça del seu íntim amic Luis Enrique serà especial, però ha deixat molt clar que quan començi el matx cadascú defensarà els seus interessos. Malgrat que el partit començarà a les 18.30 hores en un dia laboral per no coincidir amb els vuitens de final de la Lliga de Campions, s'espera que a El Molinón hi hagi una molt bona entrada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut