Abel Resino torna a una banqueta de Primera (Foto: EFE)
Futbol

Abel Resino deixa de ser l'entrenador de l'Atlètic de Madrid i serà substituït per Quique Sánchez Flores

L'Atlètic de Madrid ha anunciat aquest divendres la destitució d'Abel Resino com a entrenador de l'equip. Els mals resultats del conjunt matalasser, que només ha guanyat un dels últims deu partits oficials, han estat el motiu per prendre aquesta decisió. En un breu comunicat al web del club s'informa que "Abel Resino ha deixat de ser l'entrenador de la primera plantilla de l'Atlètic de Madrid". Després de la renúncia de Michael Laudrup, el club madrileny ja li ha trobat un substitut. Quique Sánchez Flores, que la temporada passada va entrenar el Benfica, serà el relleu d'Abel i serà presentat oficialment el pròxim dilluns.

Actualitzat
Quique Sánchez Flores torna a la Lliga espanyola i ho farà com a tècnic de l'Atlètic de Madrid. L'entrenador madrileny va seure a la banqueta del Benfica portuguès la temporada passada i, actualment, no tenia equip. Sánchez Flores ha passat també pel Getafe i el València i finalment ha estat l'escollit per redreçar el rumb de l'Atlètic de Madrid i ocupar la vacant que deixa Abel Resino. Els matalassers han protagonitzat un decebedor inici de Lliga i tampoc no han lluït gens a la Champions.

Com sempre passa en aquests casos, l'entrenador és el primer a rebre i, per això, aquest divendres s'ha fet oficial una decisió que ja es temia des de feia setmanes: la destitució d'Abel. La seva breu trajectòria a la banqueta del Vicente Calderón no ha estat, ni de bon tros, tan lluïda com la seva etapa a la porteria de l'equip els anys que hi va jugar. La d'Abel és la primera destitució de la temporada però potser no és l'última. Sense anar més lluny, Ernesto Valverde està contra les cordes després de la derrota del Vila-real a la Lliga Europa contra el Lazio.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut