Suárez celebrant el gol a Mestalla i Abdennour mostrant les ferides (EFE i @aymenabdennour)
Barça

Abdennour ensenya les ferides i la trepitjada tot i que Suárez s'havia disculpat assegurant que va ser "sense voler"

Després del partit a Mestalla, Suárez es va disculpar per la trepitjada a Abdennour. L'uruguaià va assegurar que va ser "sense voler" i, poc després, Abdennour va ensenyar a través d'Instagram la ferida al peu sense semblar que acceptés les disculpes

Actualitzat

Un dels moments polèmics del partit a Mestalla va ser la trepitjada de Suárez a Abdennour. De fet, l'uruguaià es va referir a l'acció després del partit assegurant que va ser "sense voler" i afegint que "a mi em van picar fa un parell de setmanes sense voler i són coses que passen al camp. L'acció de la trepitjada ha estat sense voler i ja m'he disculpat", va insistir el davanter blaugrana.

Tot i la disculpa, més tard, el defensa valencianista va publicar a Instagram una fotografia amb la imatge del peu i la trepitjada, a més de diverses ferides al braç, a conseqüència de la lluita amb l'uruguaià. El títol de la imatge era #suárez. Amb aquesta acció, no sembla que el tunisià acceptés de bon grat les disculpes del blaugrana i que doni per tancada la polèmica.

 

 

#suarez

A photo posted by Aymen Abdennour (@aymenabdennour) on

 

Anar al contingut