Atletisme

Abdelaziz Merzougui i Solange Pereira s'imposen a la Milla Sagrada Família

L'atleta marroquí del F. C. Barcelona Abedelaziz Merzougui s'ha imposat en categoria masculina i s'ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona.

Actualitzat
L'atleta marroquí del F. C. Barcelona Abdelaziz Merzougui s'ha imposat en categoria masculina i s'ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona. Totes les sèries s'han fet malgrat la pluja gràcies a la valentia dels participants i els esforços de l'organització de la cursa.

Abdelaziz Merzougui (4'20") s'ha imposat amb claredat desrés de protagonitzar un fort atac en la segona volta del circuit que ningú ha estat capaç de neutralitzar. El marroquí ha entrat per davant d'Alberto Sábado (4'21") i Luis Alberto Marco (4'21''), que s'han disputat el segon i tercer esglaons del podi.

Solange Pereira s'ha imposat a Isabel Macías en la sèrie femenina. L'atleta del club Atletismo Bikila, amb un temps de 4'51'', s'ha imposat en la recta final a la corredora del València Terra i Mar, que en passar per la línia de meta ha fet un temps de 4'52''. En tercera posició ha acabat Élian Périz: la també corredora de València Terra i Mar ha completat el podi amb un temps de 4'55''.

Tot i les precipitacions caigudes durant tot el matí, la Milla ha comptat amb una bona participació en totes les categories. L'organització va tancar inscripcions dijous passat amb prop de 1.800 inscrits.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut