Espanyol

Piatti: "Esperem que Aduriz no tingui el dia"

L'Espanyol rep l'Athletic després de l'exhibició golejadora del vetarà davanter basc, amb qui Piatti va coincidir al València

Actualitzat

Pablo Piatti coneix bé Aritz Aduritz, fins i tot el considera un amic, però li desitja el millor a partir del dilluns. "Esperem que el diumenge no tingui el dia, perquè sempre ha estat un jugador determinant i té molt mèrit que amb 35 anys estigui a aquest nivell", ha comentat.

Piatti i Aduriz van coincidir al Valpència. Ara, anys després, el basc s'ha consolidat a l'Athletic i l'argentí espera fer-ho a l'Espanyol. "Vull seguir més temps aquí. Estic molt feliç a la ciutat, en el club i amb l'afició. A nivell de joc em trobo en un bon moment, estic content. Exprimeixo cada dia al màxim", ha comentat. 

Aarón, l'únic dubte

L'Espanyol ha fet una suau sessió d'entrenament per continuar preparant el partit del diumenge (16.15) contra l'Athletic. El gran dubte de Quique Sánchez Flores per a aquest partit és la presència d'Aarón Martín, que aquest divendres ha continuat entrenant-se en solitari després de l'esquinç al turmell que es va fer en l'entrenament del dimecres.

El jove jugador del planter, que s'ha consolidat en el lateral esquerre en els últims partits, encara no està descartat. Quique Sánchez Flores, que ha recuperat els tocats Hernán Pérez i Álvaro Vázquez, espera poder comptar també amb el jugador de Montmeló.  

D'altra banda, s'ha entrenat amb el primer equip el davanter del filial Marc Gual, que està a punt de comprometre's amb el Sevilla. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut