Marc Márquez, a punt per córrer el GP de Les Amèriques
Marc Márquez, a punt per córrer el GP de Les Amèriques
Motor

A Marc Márquez se li reprodueixen els problemes oculars

El pilot cerverí té un nou episodi de diplopia arran de la violenta caiguda de diumenge

Redacció Esport3Actualitzat

La caiguda de Marc Márquez al warm up del Gran Premi d'Indonèsia ha tingut més conseqüències per al pilot cerverí, a part de perdre's la segona prova del Mundial. Márquez s'ha visitat d'urgència a Barcelona amb el seu oftalmòleg, que ha confirmat una recaiguda de la diplopia que el corredor va tenir el mes de novembre passat.

El pilot d'Honda ha passat aquest dimarts proves mèdiques més generals amb el seu equip mèdic de confiança, a la clínica Ruber de Madrid, que ha confirmat que a part del problema ocular no té cap altra lesió. Se li han revisat les contusions que es va fer durant la caiguda i se li ha fet també una ressonància magnètica cerebral després d'ingressar diumenge a l'hospital de Mataram, a Indonèsia, amb una commoció cerebral i diversos politraumatismes arran de la violenta caiguda.

 

El mateix pilot ha enviat un missatge tranquil·litzador a través de les xarxes: "Afortunadament, és menys greu que el que vaig tenir a finals d'any, però ara em toca descansar i esperar a veure com evoluciona la lesió."

 

De moment, no hi ha data per al retorn de Márquez a la competició. Cal veure com evoluciona en les pròximes hores.

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut