Golf

A Irlanda ultimen els preparatius per acollir a partir de divendres la Copa Ryder

El K Club de Kildare, a Irlanda, ja es prepara per a la Copa Ryder de golf, la competició que anualment enfronta els millors jugadors d'Europa amb els golfistes més destacats dels Estats Units. L'edició d'enguany comença divendres, i tot ha d'estar a punt, sobretot l'herba, que és la gran protagonista. Les màquines no han deixat de treballar en les últimes hores, especialment en els "greens" i els voltants. També s'estan fent assajos de l'espectacle que obrirà la competició. Dels últims cinc enfrontaments, Europa n'ha guanyat quatre i és la favorita d'aquesta edició, però Tom Lehman, el capità de l'equip nord-americà, ja ha dit que vénen disposats a trencar aquesta ratxa.

Actualitzat

L'expectació és enorme. L'escenari, immillorable. I les instal·lacions, impressionants. Això és el K Club de Dublín, on aquest divendres, dissabte i diumenge es disputarà la trenta-sisena edició de la Ryder Cup.

Els Estats Units contra Europa, és a dir, els millors golfistes nord-americans, encapçalats per Tiger Woods i capitanejats per Tom Lehman, que confien a trencar la ratxa victoriosa dels europeus, que han guanyat dues Ryders consecutives. L'última va ser fa dos anys a Oakland. Per part de l'equip europeu, la meta és guanyar la tercera Ryder consecutiva, ja que això no ha passat mai. Una de les màximes figures és Colin Montgomerie, un autèntic ídol per aquestes terres. Entre cop i cop, ha tingut temps de firmar autògrafs. Entre els components de l'equip europeu hi ha Sergio García i també Txema Olazábal, que no ha participat en les dues últimes edicions. Dijous hi haurà la cerimònia inaugural a càrrec de Comediants. Serà la nota frívola d'una competició que sempre ha estat molt tradicional.

Anar al contingut