Dani Pedrosa, en el moment de ser traslladat a la cínica del circuit de Motegi
Dani Pedrosa, en el moment de ser traslladat a la cínica del circuit de Motegi
MotoGP

A Dani Pedrosa li detecten una fractura al peroné quan l'anaven a operar de la clavícula

El pilot ha estat operat aquest dissabte, en principi per corregir una fractura de clavícula. Els metges, però, es van trobar una sorpresa.

Actualitzat

Dani Pedrosa ha estat intervingut aquest dissabte a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona de la fractura de la clavícula dreta que es va fer divendres passat durant la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó, on el seu company d'equip Marc Márquez s'ha proclamat campió aquest diumenge.

La sorpresa ha estat, però, que els metges han detectat una altra fractura al peroné del pilot, a més de la de la clavícula. En la mateixa operació, els metges, encapçalats pel doctor Víctor Marlet, de l'Institut Català de Traumatologia i Medicina de l'Esport, han intervingut la fractura en 4 fragments de la clavícula, i a més han immobilitzat el peroné dret de Pedrosa.

L'equip Repsol Honda, en el seu comunicat, no fixa cap termini per a la tornada a la competició del de Castellar del Vallès, però el més probable es que es perdi les dues properes curses del Mundial per reaparèixer al circuit de Xest el 13 de novembre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut