Barça

El Barça destitueix Andoni Zubizarreta l'endemà de les seves declaracions polèmiques a Anoeta

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha decidit rescindir el contracte del director de futbol, Andoni Zubizarreta. La destitució arriba l'endemà que el basc digués que era Bartomeu el vicepresident esportiu quan el club va cometre les irregularitats que la FIFA ha tingut en compte per sancionar el Barça.

Actualitzat

La destitució del director esportiu arriba hores després que Zubizarreta, en declaracions a Canal Plus, s'espolsés les puces de damunt respecte a la sanció de no poder fitxar en els dos pròxims mercats, tot recordant que el vicepresident esportiu era, quan es va actuar contravenint la FIFA, Josep Maria Bartomeu.

Segons ha pogut saber TV3, aquest fet ha estat la gota que ha fet vessar el got de la paciència del president, que havia anat perdent la confiança en Zubi de manera progressiva i especialment arran de la ratificació de la sanció de la FIFA per part del TAS.

El president, en nom de l'entitat, ha agraït en un comunicat a Andoni Zubizarreta la seva aportació, dedicació i professionalitat en aquests darrers quatre anys al capdavant de la direcció esportiva de futbol del Barça.

Bartomeu anunciarà el substitut dimecres

El club també ha anunciat que aquest dimecres dia 7 de gener, a les 16.00, a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou, tindrà lloc una roda de premsa del president Josep Maria Bartomeu en què anunciarà el nom del substitut de Zubizarreta. Segons ha pogut saber TV3 de fonts de la directiva el perfil del nouvingut seria el d'una persona "que coneix la casa i l'estil de l'equip".

Posteriorment, a les 20.00, a les oficines del club, es farà una reunió extraordinària de la junta directiva, per tractar com a únic tema de l'ordre del dia la sanció imposada per la FIFA al Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut