Barça

Xavi Hernández: "Les paraules de Mathieu no alteren res, el tema està tancat"

Xavi Hernández ha assegurat que les tensions entre Luis Enrique i Messi són un tema tancat i que les declaracions de Mathieu no alteren res. Segons el capità, l'equip està en plena forma i molt content pel pas a semifinals de la Copa del Rei.

Actualitzat

El capità del Barça ha parlat aquest divendres en roda de premsa de la situació de l'equip després de la victòria davant a l'Atlètic de Madrid i les declaracions de Mathieu sobre la tensió entre Luis Enrique i Messi.

"Són situacions que passen durant la temporada i que poden passar dins d'un col·lectiu humà. Situacions tenses on tothom vol guanyar i fer-ho bé als entrenaments i no se li ha de donar la mes mínima importància. El tema està tancat. Estem tots units al vestidor, i està tothom molt motivat per a guanyar. Les paraules de Jérémy no alteren res", assegura el capità.

Copa del Rei

Respecte al pas a semifinals de la Copa del Rei, "estem contents perquè ens hem classificat davant un grandíssim rival com és l'Atlètic de Madrid i ens ha tocat jugar contra el Vila-real, que és també un gran equip. Tot i que tenim el cartell de favorits, serà una eliminatòria molt difícil".

També s'ha fet un petit apunt a l'acció d'Arda Turan, que va tirar la seva bota a l'àrbitre assistent: "És una acció de vermella clara. Però després hi ha el Comitè de la competició i els estaments per jutjar-lo. No som nosaltres qui hem de dir si és vermella o no."

Xavi també ha parlat dels gestos de Neymar durant el partit de Copa davant l'Atlètic de Madrid: "És un gran jugador que està marcant la diferència i estem molt contents. Té un joc molt hàbil i es troba molt en aquestes situacions d'un contra un. Ell hi està acostumat, és el seu tipus de joc i la seva manera de viure la vida. És difícil de canviar."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut