Barça

Xavi: "Anem per les tres competicions i estem en el bon camí"

El capità del Barça assegura que l'equip s'està adaptant molt bé al que vol Luis Enrique i que estan treballant per lluitar per intentar guanyar les tres competicions, Copa, Lliga i Champions

Actualitzat

El Barça ja va fer ahir els deures a la Copa, també amb una majoria de suplents. El partit contra l'Osca va servir, entre altres coses, per reivindicar la figura de Pedro, que va aprofitar perfectament la titularitat per anotar un "hat-trick" perfecte, un gol de cap, un amb la dreta, i un altre amb l'esquerra. També es van veure, per primer cop, Douglas i Montoya en el mateix onze, un a cada banda, però la perla de la nit va ser el golàs del jove Adama, el primer que fa amb el primer equip.

Després de certificar la classificació per als vuitens de final, Luis Enrique ha donat un dia de festa a la plantilla blaugrana, que tornarà a entrenar-se aquest dijous per preparar el pròxim partit de Lliga contra el Còrdova. Xavi Hernández, que va descansar, s'ha mostrat aquest dimecres molt optimista de cara als tres títols en joc. "Anem per les tres competicions, la Lliga, la Copa i la Champions. Tenim objectius bonics aquesta temporada, hi ha gent nova, entrenador nou, nous fitxatges, però ens estem adaptant molt bé al que vol el míster i s'està veient al camp. Estem lluitant per tot. Crec que ja ho he dit moltes vegades aquest any, però estem en el bon camí", ha assegurat el capità blaugrana en un acte publicitari on estava acompanyat per altres jugadors del primer equip com Rakitic, Douglas, Rafinha i Munir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut