La imatge del nou FW37 que l'escuderia Williams ha penjat a les xarxes socials. (Foto: @WilliamsRacing)
Fórmula 1

Williams presenta el nou FW37, un cotxe continuista respecte al de la temporada passada

L'escuderia britànica, que va acabar tercera en l'últim mundial de constructors, ha publicat la imatge del nou monoplaça a la seva pàgina web i al compte oficial que té a Twitter

Actualitzat

L'escuderia britànica Williams ha presentat avui, dimecres, el nou FW37, el seu monoplaça per a la temporada 2015 del Mundial de Fórmula 1. La imatge del nou cotxe, que es va conèixer dilluns passat a la revista britànica "F1 Racing", ha estat publicada de forma oficial a la pàgina web i en el compte de Twitter de l'equip de Grove (sud d'Anglaterra).

El disseny del nou vehicle, que pilotaran aquesta temporada el brasiler Felipe Massa i el finlandès Valtteri Bottas, és continuista respecte al de l'any passat, en què Williams, que va comptar amb motors Mercedes, va acabar en tercera posició del Mundial de constructors, amb 320 punts.  

"La idea del nou cotxe és similar a la de l'FW36, que havia funcionat bé. No obstant això, sempre hi ha cert marge de millora i l'hem utilitzat per a l'aerodinàmica de la part davantera del monoplaça", ha dit Pat Symonds, director tècnic de l'escuderia.

El nou monoplaça de l'equip Wiliams Martini Racing rodarà per primera vegada en els primers tests oficials de pretemporada que es faran de l'1 al 4 de febrer al Circuit de Jerez.

Anar al contingut