Stanislas Wawrinka, durant la sessió d'entrenament a Melbourne. (Foto: Reuters)
Stanislas Wawrinka, durant la sessió d'entrenament a Melbourne. (Foto: Reuters)
Tenis

El suís Stanislas Wawrinka i el serbi Novak Djkovic es classifiquen per a les semifinals de l'Open d'Austràlia

El defensor del títol ha superat en tres sets el japonès Nishikori. Per la seva banda, Djokovic ha superat el canadenc Raonic també en tres sets.

Actualitzat

Wawrinka ha superat en els quarts de final el japonès Kei Nishikori, número cinc del món, amb un marcador de 6-3, 6-4 i 7-6 (6). Resultat amb gust de revenja per part del suís, ja que Nishikori és qui el va eliminar a Flushing Meadows l'any passat en l'última ocasió en què s'havien enfrontat. Wawrinka ha anat per la via ràpida i s'ha imposat en tres sets, per bé que en el tercer ha necessitat un desempat. El suís ha firmat un total de 20 serveis directes. I és d'aquesta manera com ha tancat el partit.

Per la seva banda, Novak Djokovic ha superat el jove Milos Raonic i ha continuat exhibint un joc excel·lent (7-6,6-4 i 6-2). Queden per tant definides les dues semifinals del quadre masculí Murray-Berdych i Wawrinka-Djokovic. El serbi s'ha classificat després de superar amb comoditat Milos Raonic en tres sets. El potent servei del canadenc, que ha fet 15 punts directes, no ha estat cap impediment perquè Djokovic s'adjudiqués la victòria en menys de dues hores de partit. El primer set, que s'ha decidit en el desempat, ha estat el més disputat. Després, el serbi no ha deixat opció al seu rival i ha agafat el bitllet cap a les semifinals.

Anar al contingut