El Reial Madrid es desfà de l'Anadolu Efes i es creuarà en el camí del Barça al Top-16 (90-70)

Els blancs s'han imposat al conjunt turc per 90 a 70 gràcies a un sagnant parcial de 30 a 10 en els últims 12 minuts de partit i seran rival del Barça en la següent fase l'Eurolliga si no hi ha una catàstrofe dels blaugrana

El Reial Madrid ha derrotat l'Anadolu Efes turc per 90 a 70 i d'aquesta manera s'ha assegurat el primer lloc del grup A de l'Eurolliga. Tret d'una sorpresa majúscula en el Panathinakos-Barça --que el Barça perdés amb un resultat d'escàndol-- els madridistes jugaran en la segona fase, el Top 16, en el mateix grup que l'equip blaugrana.

L'Anadolu Efes, dirigit pel veterà Dusan Ivkovic, arribava a Madrid com a aspirant a la primera plaça del grup. Els turcs, que ja s'havien imposat a la seva pista, han plantat cara durant 25 minuts, però finalment han acabat caient amb estrèpit davant l'equip del discutit Pablo Laso.

Rudy Fernández i Bourousis han connectat bé en la primera part. Ara, que els blancs seguien sense intensitat defensiva, com en els últims partits. Fins al punt que el pivot Kilicli, amb una mitjana d'un punt per partit en aquesta Eurolliga, n'ha fet 10 en el segon quart.

Tot ha canviat a les acaballes del tercer quart: Rudy seguia connectat amb els pivots, a més de demanar més suport de la grada. Però és que el Madrid, ara sí, s'ha posat les piles al darrere. I l'Anadolu s'ha desconnectat completament. De l'empat a 60 al 90 a 70 final, un sagnant 30 a 10 de parcial en 12 minuts, que dóna el liderat del grup A al Madrid, que serà rival del Barça al Top-16 si aquest divendres no hi ha una catàstrofe més que improbable en el grup dels blaugrana.

Un altre adversari serà el Galatasaray, quart del Grup D, que va vèncer un desmotivat Olympiacos, ja primer. Els d'Istanbul van aprofitar la derrota del Neptunas lituà a la pista d'un eliminat València Basket.