Futbol

El Llagostera visita l'Albacete en un duel de supervivència i el Barça B se les veurà amb el Valladolid

El Llagostera visita el cuer de la classificació, l'Albacete, en un duel de supervivència. El Barça B se les veurà amb un candidat a l'ascens, el Valladolid de Rubi (19.00, Esport3)

Actualitzat

El Llagostera visita el cuer de la classificació, l'Albacete, en un duel de supervivència. El Barça B se les veurà amb un candidat a l'ascens, el Valladolid de Rubi (19.00, Esport3).

El Llagostera té aquest diumenge un duel de supervivència amb el cuer de la classificació. L'Albacete, que va aconseguir l'última victòria enfront del Barça B, rep el conjunt del Gironès motivat després d'haver superat la Ponferradina. El factor psicològic, segons Carrillo, serà clau per tenir opcions d'acabar l'any fora del descens. L'equip ha viatjat sense els lesionats Perea, Alcalá i Rico.

El Barça B visita un dels candidats a l'ascens, el Valladolid de Rubi, que s'ha desinflat en les últimes jornades. El filial blaugrana no vol permetre's una nova ensopegada i és conscient que el rival no els posarà les coses fàcils. Eusebio torna a Valladolid sense els lesionats Lucas i Kaptoum, i amb Maxi Rolón concentrat amb la sub-20 argentina. Patric i Campins també s'han quedat a Barcelona, per decisió tècnica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut