Futbol

El Vila-real no passa de l'empat contra el Borussia Mönchengladbach i es jugarà la classificació en l'última jornada (2-2)

El Vila-real no ha pogut passar de l'empat contra el Borussia Mönchengladbach i s'haurà de jugar la classificació per a la següent ronda de la Lliga Europa en l'última jornada de la fase de grups al camp de l'Apollon xipriota

Actualitzat
El Vila-real no ha pogut passar de l'empat contra el Borussia Mönchengladbach en un partit atractiu al Madrigal i s'haurà de jugar la classificació per a la següent ronda de la Lliga Europa en l'última jornada de la fase de grups al camp de l'Apollon xipriota. Els groguets s'han avançat en dues ocasions en el marcador amb gols de Vietto i Cheryshev però no ho han aprofitat i els alemanys han estat capaços d'igualar el resultat.

L'empat a un ha arribat amb un xut llunyà de Raffael que s'ha empassat el porter Sergio Asenjo i l'empat a dos definitiu ha estat un golàs de falta de Xakha, que ha clavat la pilota l'escaire amb una canonada imparable. Amb aquest empat, el Vila-real és segon de grup amb 8 punts, un menys que el Borussia i un més que el Zuric.
Anar al contingut