Àlex i Marc Márquez, Laia Sanz i Marc Coma han estat premiats pel RACC.
Motor

Els germans Márquez, Marc Coma i Laia Sanz, guardonats amb els premis RACC com els millors pilots del 2014

A la gala que s'ha celebrat aquest dimarts a Barcelona també hi ha hagut un premi especial per a TV3, un reconeixement a la tasca de la secció de motor del Departament d'Esports de Televisió de Catalunya

Actualitzat

Un any més, el món del motor ha parlat en català, i aquest dimarts el RACC ha concedit els premis corresponents als millors pilots de l'any. Els germans Àlex i Marc Márquez, Marc Coma i Laia Sanz han rebut els guardons que els acrediten com els millors del 2014 en les seves respectives categories.    

Marc Márquez ha reconegut que la consecució del seu segon Mundial és "un somni" però ha afirmat que la temporada que ve l'objectiu és "tornar a competir al màxim". El germà petit dels Márquez, Àlex, ha recollit el "Casc de Plata", premi que es lliura el primer any de la consecució d'un Mundial, i s'ha mostrat "molt content" en estrenar el seu palmarès amb la victòria en Moto3.

L'altre gran triomfador dels premis del RACC ha estat el guanyador del Dakar del 2014, Marc Coma, qui amb 38 anys va conquistar el seu quart ral·li del desert amb la seva KTM. "Sé que això algun dia acabarà però intento competir al màxim cada dia", ha declarat.

També Laia Sanz ha estat guardonada pel seu quart Dakar consecutiu en categoria femenina, la seva setzena plaça en la classificació general d'aquest ral·li i el campionat del món en la categoria d'enduro. "Serà difícil igualar l'actuació de l'any passat però intentaré lluitar per estar el més amunt possible", ha comentat.

Per últim, hi ha hagut un premi especial per a TV3, un reconeixement a la tasca de la secció de motor del Departament d'Esports, que ha recollit el nostre company Francesc Latorre.

Anar al contingut