Futbol

El pitjor Madrid de la temporada acaba guanyant al camp del Còrdova (1-2)

El Madrid, tot i ensenyar la seva pitjor versió, ha sumat tres punts a Còrdova. Ghilas, de penal, pels andalusos i Benzema i Bale, també des dels onze metres, han estat els golejadors del partit

Actualitzat

Poc després de posar la pilota en moviment, el Còrdova ha vist com podia avançar-se al marcador des dels onze metres. Un xut de Bebé ha tocat als braços de Sergio Ramos i l'assistent ha assenyalat la pena màxima. David Ghilas ha estat l'encarregat de transformar-lo. Els andalusos han pressionat els madrilenys i han creat perill a través de contres ràpides a la banda de Bebé que ha estat pletòric. Precisament el mateix jugador ha dirigit un xut creuat que ha sortit a fora per poc. Més tard, amb una mitja volta ha intentat sorprendre el porter blanc que ha blocat la pilota després d'un xut a partir d'una mitja volta. Quan el Còrdova feia més mèrits per trobar el segon, el Madrid ha empatat. Ho ha fet a partir de pilota parada amb un servei de banda servit per James que ha pentinat primer Bale. Benzemá ha aprofitat la pilota morta dins l'àrea per enviar-la al fons de la porteria. El Madrid ha anat recuperant l'essència que li havia faltat a l'inici i ha aconseguit replegar-se correctament per evitar les accions ofensives dels andalusos.

Bebé ha tornat a ser incisiu a l'inici de la segona. I de fet, el Còrdova ha buscat el segon insistentment. Primer, Cartabia ha fugit de Ramos per engaltar un míssil potent que ha sortir fora per poc. Després, Bebé, un cop recorregut mig camp amb ziga-zaga inclosa, ha rematat fluix. L'ocasió més clara ha arribat a partir d'un error de Varané que ha cedit la pilota enrere a Casillas. Florin ha robat la pilota i després d'un barret al porter blanc, la pilota ha acabat al travesser. Els nervis s'han apoderat els blancs que veien com el Còrdova anava fent-se gran amb el suport de l'afició. Benzema ha posat a prova Juan Carlos que ha aprovat amb nota el resfús d'un xut potent. Cristiano, que ha tingut una topada amb la defensa andalusa ha acabat expulsat just després per una agressió a Edimar. El portuguès ha vist la vermella directa. I encara s'ha complicat més el partit quan després d'una falta executada per Bale, l'àrbitre ha assenyalat mans de Cartabria que es trobava a la barrera. El jugador del Còrdova també ha vist la segona groga i ha abandonat el terreny de joc. Amb deu homes per banda, Bale ha estat l'encarregat de transformar el penal i donar la victòria als blancs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut