Raids

Marc Coma guanya el Ral·li del Marroc per tercera vegada l'endemà de proclamar-se campió del món de raids

Marc Coma ha guanyat el Ral·li del Marroc per tercera vegada l'endemà de proclamar-se campió del món de raids per sisena vegada beneficiat per l'abandonament del seu principal rival pel títol, el portuguès Paulo Gonçalves. La victòria en la sisena i última etapa ha estat per al castellonenc Joan Barreda

Actualitzat

Marc Coma ha guanyat el Ral·li del Marroc per tercera vegada l'endemà de proclamar-se campió del món de raids per sisena vegada afavorit per l'abandonament del seu principal rival pel títol, el portuguès Paulo Gonçalves.

Després de recórrer gairebé 2.000 quilòmetres, 1.442 dels quals cronometrats, durant sis dies a través de les dunes i pistes del Marroc, aquest dijous ha acabat l'última prova del Mundial.

En la sisena etapa, de 169 quilòmetres, el castellonenc Joan Barreda ha aconseguit una nova victòria parcial amb un temps d'1 hora, 26 minuts i 16 segons. Coma ha finalitzat setè després de completar el tram cronometrat a 6 minuts i 37 segons de Barreda i s'ha convertit en el nou campió del Ral·li del Marroc, amb 5 minuts i 28 segons d'avantatge sobre el segon classificat, el britànic Sam Sunderland. Pel que fa als altres pilots participants en la categoria de motos, Jordi Viladoms ha acabat sisè de la general i Laia Sanz ha estat desena.

Coma, que ja es va imposar en aquesta mateixa prova el 2006 i el 2009, culmina així un brillant 2014, en què ha guanyat el Ral·li Dakar per quarta vegada (2006, 2009, 2011 i 2014) i ara també el Mundial de raids.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut