Atletisme

Tot a punt per a la Trailwalker 2013 que arrenca a Olot i acaba a Sant Feliu de Guíxols

L'equip d'Esport3, com els altres 270 inscrits, ja està a punt per a la Trailwalker-2013, que organitza Intermon-Oxfam. La prova, que arrenca dissabte a les deu del matí des d'Olot, acabarà a Sant Feliu de Guíxols, després d'un recorregut de 100 quilòmetres per Vies Verdes.

Actualitzat
L'equip d'Esport3, com els altres 270 inscrits, ja està a punt per a la Trailwalker-2013, que organitza Intermon-Oxfam (http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca).  La prova, que arrenca dissabte a les deu del matí des d'Olot, acabarà a Sant Feliu de Guíxols, després d'un recorregut de 100 kilòmetres per Vies Verdes.

A l'equip d'Esport3 hi ha una novetat d'última hora. Una lesió al genoll impedirà que hi pugui prendre part un dels corredors, Jordi Solé. Ni la fisioteràpia ni tampoc el descans han estat suficients perquè es recuperés a temps. Aquest contratemps ha obligat a fer un canvi. Fernando Ferrer agafa el relleu del Jordi, i es converteix en un dels quatre components de l'equip que recorrerà els 100 quilòmetres. Sebas Guim i Artur Peguera sí que s'han pogut recuperar a temps de les respectives lesions i, juntament amb Bea Garcia Berché, completaran l'equip d'Esport3. Rosa Fuentes i Eva Borrás s'encarregaran de l'assistència.

L'equip d'Esport3 sortirà dissabte a les 6 de la matinada cap a Olot i confia acabar els 100 quilòmetres de la Trailwalker en aproximadament 15 hores. Si es compleix aquesta previsió, diumenge, cap a la 1 de la nit, estarà a l'arribada de Sant Feliu de Guíxols.

Podreu seguir les seves evolucions a través de la web www.esport3.cat i el compte de Twitter @Esport3TWK13
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut