Espanyol

Sergio González: "Quan estàs en una situació límit cada partit és una final"

El central mexicà Héctor Moreno és la novetat de la convocatòria de Sergio González per a l'important partit contra el Llevant d'aquest dissabte. El tècnic blanc-i-blau da admès que el matx "és una final" i que farà canvis a l'equip

Actualitzat

El central Héctor Moreno és la novetat de la convocatòria de Sergio González per a l'important partit contra el Llevant d'aquest dissabte. Torna després de cinc mesos de lesió. El mexicà, segons el tècnic blanc-i-blau, podria tenir uns 30 o 45 minuts de joc en un matx que en opinió de l'entrenador "és una final" i que farà canvis a l'equip.

Sergio González assumeix que el partit contra l'equip granota suposa "més que tres punts" i que molts l'assenyalin com a responsable de la mala marxa de l'equip. Però ell s'estima més no afegir-se més pressió ja que "cada dia que no guanyes ja et tires una pedra a sobre tu mateix. No cal que ningú em digui res més".

Una plantilla conscienciada

Després de la desfeta a San Mamés i de cinc partits sense guanyar, González creu que "els jugadors tenen l'oportunitat de revenjar-se i sortir de la situació en què es troben". Els seus homes, segons Sergio, "han tingut una setmana dura però a partir de dimecres he vist cares de desig de revenja i de guanyar el partit".

Sergio ha apostat fins ara per tres sistemes de joc diferents, fet que segons ell no ha estat un problema. Ara, davant el Llevant ha anunciat que farà canvis i s'intueix que de noms, però tal com ha dit "no una revolució". Del que està segur el tècnic blanc-i-blau és que "ho farem bé perquè a casa hem estat superiors a la majoria d'equips".

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut