Motociclisme

Toni Bou revalida el títol de campió d'Espanya de trial i completa un any pletòric

Toni Bou ha revalidat el títol de campió d'Espanya de trial després de l'última prova que s'ha fet aquest diumenge a Cal Rosal, a la comarca del Berguedà. El pilot de Piera, amb aquesta nova victòria, afegeix un nou títol al seu espectacular palmarès després que aquesta setmana també aconseguís el títol de campió d'Espanya "indoor". El també català Albert Cabestany ha quedat segon a la classificació general. Bou ha culminat una temporada pletòrica en què s'han imposat en totes les competicions on ha participat.

Actualitzat
Toni Bou (Montesa Cota 4RT) ha revalidat el títol de campió d'Espanya de trial després d'haver estat el vencedor de la cinquena i última prova puntuable, disputada aquest diumenge a Can Rosal (El Berguedà). Amb aquest nou guardó, el pilot de Montesa ha culminat una temporada brillant en què s'ha imposat en totes les competicions que ha afrontat: campionats del Món Indoor (X-Trial) i Outdoor i els d'Espanya de les dues modalitats, a més d'haver integrat la formació victoriosa en el Trial de les Nacions, el Mundial per equips.

Bou arribava a aquesta última cita del campionat d'Espanya amb només tres punts d'avantatge com a líder de la general, diferència que li impedia cometre la més mínima errada. El gran campió de Piera ha tret el màxim suc d'una prova d'alt nivell selectiu, al final de la qual ha celebrat el seu tercer triomf en aquesta edició d'aquest certamen. Un altre català, Albert Cabestany, ha estat segon de la classificació.

Després d'aqueta nova victòria per afegir al seu espectacular palmarès, el pilot català s'ha mostrat molt content. "No podria haver demanat més. Tinc la sort de poder repetir un ple com el que vaig aconseguir el 2009, la qual cosa em fa sentir absolutament satisfet. És un èxit increïble, que no es pot aconseguir molt sovint i després del qual hi ha una enorme quantitat de treball i esforç, tant personal com de tot l'equip. La pressió era alta en aquesta última prova, ja que amb el títol en joc no tenia el menor dret a l'error i, a més, el reglament dificulta encara més les coses. Ha estat un trial complicat pel que fa a dificultat, com hauria de ser sempre, i per nosaltres amb el final desitjat", ha explicat.


Anar al contingut