Daniel Cordone, el doble de Caniggia. (Foto: www.taringa.net)
Daniel Cordone, el doble de Caniggia. (Foto: www.taringa.net)
Futbol

Daniel Cordone suplanta Claudio Caniggia en un partit entre veterans del Brasil i l'Argentina

Claudio Caniggia havia de jugar un partit entre els veterans de les seleccions del Brasil i l'Argentina. Però en lloc de Caniggia es va presentar Daniel Cordone, un altre exfutbolista que se li assembla

Actualitzat

L'exfutbolista argentí Daniel Cordone es va fer passar per Claudio Caniggia en un amistós disputat aquest diumenge a la ciutat brasilera de Natal. Caniggia, botxí del Brasil en el Mundial d'Itàlia de 1990, era una de les principals atraccions del partit d'exhibició entre les seleccions de veterans del Brasil i l'Argentina (3-3), no va arribar a la ciutat brasilera. Cordone, aprofitant que s'hi assembla físicament, va jugar en el seu lloc.

Tot i jugar amb una cinta al cabell com feia Caniggia, els tatuatges de Cordone van aixecar sospites als periodistes que cobrien el partit. La premsa va tenir un altre motiu de sospita quan el suposat Caniggia no es va aturar a fer declaracions al final de l'enfrontament.

L'organització del partit s'ha mostrat sorpresa per aquest fet. "Vam comprar els bitllets d'avió per a Caniggia, amb el seu número de passaport i el seu nom complet. També vam pagar la seva estada a l'hotel i tenim aquests documents", ha afirmat André de Paula de l'empresa organitzadora, Fénix Sports. Les entrades costaven entre 6,5 i 47,5 euros.

Anar al contingut