El Barça pateix davant l'Emporio Armani però acaba imposant-se en un final intens (84-80)

El Barça ha hagut de suar la cansalada per imposar-se a l'Emporio Armani i només ho ha pogut fer en el tram final de l'últim quart (84-80). D'aquesta manera, els de Pascual aconsegueixen la setena victòria en el setè partit de l'Eurolliga.

Ja des del primer quart s'ha vist un Emporio Armani decidit a sumar una victòria que li aclarís el pas a la següent ronda de la competició. El Barça havia arrencat bé però s'ha encallat cap al final del període al qual s' ha arribat amb 16-19.

L'equip italià ha mantingut la seva intensitat i l'encert anotador en el segon ben comandat per Hackett, màxim anotador del matx amb 21 punts. Tomic sostenia el Barça en la lluita però no ha estat suficient i l'Emporio ha marxat al descans amb un 36-42 favorable.

Per acabar-ho d'adobar, Navarro ja no ha pogut jugar més a causa d¡un petit trencament a la musculatura isquiotibial. Aquest dissabte li faran unes proves per determinar l'abast de la lesió.

La remuntada

A la represa, els joves Hezonja (13 punts) i Abrines (11) s'han destapat amb uns triples que han contribuït, junt amb la feina al pal baix de Tomic, a la recuperació blaugrana. El Barça ha recuperat el domini al marcador al final d'aquest període (57-56).

En l'últim, les alternatives han estat constants però en els últims dos minuts el Barça ha tingut la sang freda per anotar i defensar bé i s'ha acabat enduent una victòria patidíssima.