Espanyol

Sergio: "Hem d'afrontar el partit amb la mateixa intensitat que la Copa"

L'equip blanc-i-blau afronta el seu tercer partit en deu dies contra el Sevilla. Després de l'alegria de la Copa, el tècnic català és conscient que s'ha de canviar ràpidament el xip.

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha afirmat després de la sessió d'entrenament realitzada pel seu equip a la Ciutat Esportiva del Betis que els blanc-i-blaus "hem d'afrontar aquest partit amb la mateixa intensitat i ganes que el partit de Copa davant el Sevilla", el mateix rival al qual s'enfronten aquest diumenge (19 hores) en Lliga al Sánchez Pizjuán.

El tècnic blanc-i-blau ha insistit que és necessari canviar el xip després de passar a semifinals: "Vivim la classificació amb una gran alegria, però els jugadors són professionals. És un altre partit i el futbol va molt ràpid. Ara podem fer un altre pas endavant a la Lliga."

El plantejament de l'Espanyol, ha afirmat el preparador, no serà el mateix en Lliga que en Copa. "Ara hem de sortir a guanyar. No és que anem a buscar al Sevilla a dalt, però no ho afrontarem igual", ha revelat. A més, Sergio González ha demanat prudència: "Hem de ser conscients del rival que tenim davant."

Finalment, el de l'Hospitalet ha avançat que, possiblement, donarà descans als jugadors que acumulen més participacions: "Hi ha tres futbolistes que han participat en tots els partits i podem dosificar aquests minuts."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut