Futbol

Ancelotti confirma que donarà descans a Sergio Ramos contra l'Espanyol

El Reial Madrid que guanyava tot el que jugava a finals del 2014 ha deixat pas a un equip més vulnerable al 2015. La visita de l'Espanyol al Santiago Bernabéu, després de dues derrotes seguides fora, es veu com una ocasió propícia per redreçar el rumb. Però pot ser una arma de doble full.

Actualitzat

Al Reial Madrid s'ha passat de l'eufòria de les 22 victòries consecutives i el Mundial de Clubs que es van obtenir a finals del 2014 a una certa intranquil·litat després de començar el 2015 amb dues derrotes seguides, tres si es compta l'amistós davant el Milan. A Madrid es veu la visita de l'Espanyol, aquest dissabte a les 4, com l'ocasió propícia de redreçar el rumb. Qualsevol cosa que no sigui un triomf clar, però, pot girar-se-li en contra a l'equip blanc. 

Carlo Ancelotti admet que s'està treballant "per resoldre alguns problemes" pel que fa al joc. L'entrenador italià, però, no creu que el dèficit de l'equip sigui físic. Ni tan sols pel que fa a Cristiano Messi, de qui s'havia dit que arrossegava problemes al genoll. Ancelotti ha confirmat que el portuguès jugarà contra l'Espanyol. En canvi, qui tindrà descans serà Sergio Ramos, que des del Mundial de Clubs no està en les millors condicions físiques. 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut