Espanyol

Sergio González recupera Montañés per rebre el Granada aquest diumenge al Power8 Stadium

L'Espanyol juga aquest diumenge contra el Granada al Power8 Stadium (12 hores) el partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga BBVA. Abraham ha quedat fora de la llista

Actualitzat

L'Espanyol juga aquest diumenge contra el Granada al Power8 Stadium (12 hores) el partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga BBVA. L'entrenador blanc-i-blau, Sergio González, recupera Montañés en una convocatòria amb només un canvi respecte a la del derbi. Abraham ha quedat fora de la llista.

La convocatòria completa la formen Kiko Casilla, Pau López, Éric Bailly, Arbilla, Álvaro, Víctor Álvarez, Héctor Moreno, Javi López, Fuentes, Colotto, Montañés, Víctor Sánchez, Salva Sevilla, Cañas, Lucas Vázquez, Stuani, Sergio García i Caicedo.

Sergio ha deixat fora de la llista Germán, Mattioni, Raül Rodríguez, Clerc, Álex Fernández, Abraham i Lanza. Tots ells, per decisió tècnica.

"Jugar a casa ens fa més forts"

L'entrenador de l'Espanyol ha assegurat que la plantilla ha passat pàgina de la derrota en el derbi i que, contra el Granada, els blanc-i-blaus mostraran la seva versió com a locals. Sergio ha valorat la recuperació de Montañés, "un jugador desequilibrant", i creu que el guió del matx serà "semblant al del dia del Llevant".

Sergio ha confessat que va tenir una relació "conflictiva" amb Joaquín Caparrós, ara tècnic del Granada, al Deportivo. Sense avançar l'onze titular, l'entrenador de l'Espanyol ha insinuat que donarà continuïtat al bloc del derbi, "que va fer una primera part excel·lent".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut