Espanyol

Sergio García: "Quan els resultats no arriben es parla de final, però s'ha de tenir tranquil·litat"

El capità de l'Espanyol ha volgut transmetre un missatge de confiança i tranquil·litat en el treball de l'equip després de la derrota al nou San Mamés

Actualitzat

L'Espanyol necessita un revulsiu per trobar la bona dinàmica en la Lliga. De moment, l'equip blanc-i-blau només ha sumat 11 punts en 12 jornades i s'ha situat perillosament a prop de la zona de descens. Amb l'objectiu de capgirar aquesta situació després de la derrota al nou San Mamés, els blanc-i-blaus ha tornat aquest dilluns al vespre a la feina.

El capità de l'Espanyol, Sergio García, ha estat l'encarregat de sortir en roda de premsa i ha volgut transmetre un missatge de confiança i tranquil·litat en el treball de l'equip. "Som optimistes per revertir la situació. Dos punts de quinze no són resultats bons, però no cal deixar-los anar més enllà. Estem conscienciats que dissabte cal guanyar", ha admès.

"Quan els resultats no arriben es parla de final, però s'ha de tenir tranquil·litat. Aquest partit és important perquè els equips de sota estan empentant. No cal deixar per demà el que puguem fer avui. No és una final, però sí que són tres punts importants per estar tranquils i agafar confiança. Dissabte donarem el 100 per 100 perquè la gent pugui gaudir i no patir", ha assegurat.

El cap de setmana que ve, l'Espanyol s'enfrontarà a un rival directe, el Llevant, amb l'obligació de sumar per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. L'extrem castellonenc Paco Montañés, que ja s'ha perdut els dos últims partits per lesió, s'ha entrenat al marge del grup.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut