Aquest diumenge es jugarà el partit entre Catalunya i Euskadi. (Foto: FCF)
Aquest diumenge es jugarà el partit entre Catalunya i Euskadi. (Foto: FCF)
Futbol

Samper i Masip seran les grans novetats de Catalunya davant d'Euskadi en la llista que donarà Gerard López

El seleccionador català Gerard López va avançar a TV3 que podrà comptar amb tots els catalans del Barça. Samper i Masip seran les grans novetats, i Montoya també serà seleccionat

Actualitzat

Aquest dimarts es farà pública la llista de convocats de la selecció catalana de futbol, que jugarà aquest diumenge un partit amistós contra la selecció d'Euskadi. Aquesta llista, que s'anunciarà a la una del migdia a la seu de la Federació Catalana de Futbol, tindrà un clar color blaugrana, i és que els jugadors del Barça ja han avançat que la seva predisposició per a jugar amb Catalunya és total. Igualment amb els jugadors catalans de l'Espanyol, que també han mostrat disponibilitat absoluta.

Per tant, el seleccionador Gerard López, podrà comptar amb jugadors com Piqué, Bartra, Busquets, Xavi, Jordi Alba, Sergi Roberto i Montoya. A més a més, s'ha confirmat la presència de dos blaugranes més, que debutaran amb la selecció nacional absoluta: Samper i Masip.

A part dels jugadors del Barça, aquest dimarts ja se sabrà qui són la resta de jugadors que Gerard López ha triat per completar la convocatòria, amb l'única presència assegurada del davanter del Salzburg Jonathan Soriano.

 

Anar al contingut