Fórmula 1

Carlos Sainz Jr. correrà la pròxima temporada a la F1 amb l'equip Toro Rosso

L'equip Toro Rosso ha confirmat aquest divendres que Carlos Sainz Jr. serà pilot de l'escuderia italiana en el pròxim Mundial. El fill de l'excampió del món de ral·lis farà equip amb Max Verstappen

Actualitzat

L'equip Toro Rosso ha confirmat aquest divendres que Carlos Sainz Jr. serà pilot de l'escuderia italiana en el pròxim Mundial. El fill de l'excampió del món de ral·lis farà equip amb Max Verstappen, que ja va ser anunciat a inicis de setembre.

Sainz té 20 anys. Va començar competint en karts en el mateix equip català que Fernando Alonso, Genikart, i després va passar al món de les fórmules. Aquesta temporada s'ha imposat en les World Series, i ha estat el primer pilot del grup Red Bull a aconseguir-ho.

Carlos Sainz substituirà al francès Jean-Eric Vergne, que fa uns dies ja va anunciar en el seu compte de Twitter que no correria més amb l'equip Toro Rosso. Sainz i Verstappen, que només te 17 anys, constituiran, doncs, l'equip més jove de la Fórmula 1.

Amb l'anunci de Toro Rosso, que no ha especificat per a quants anys ha estat signat el contracte, només queda el comunicat oficial sobre la formació de McLaren, per tancar l'engraellat de sortida definitiu dels equips importants de cara al pròxim Mundial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut