El Barça juvenil remunta al camp de l'Apoel i es manté viu a la UEFA Youth League

L'equip de Jordi Vinyals ha sumat una victòria vital al camp de l'Apoel per 2 a 3 i es manté viu per passar als vuitens de final de la UEFA Youth League

El Juvenil A del F. C. Barcelona ha sumat una victòria vital al camp de l'Apoel i es manté viu per passar als vuitens de final de la UEFA Youth League. L'equip de Jordi Vinyals, actual campió d'aquesta competició, ha estat virtualment eliminat però en l'últim quart d'hora ha reaccionat i ha estat capaç de capgirar un marcador advers.

Els blaugranes s'han avançat amb un gol de Padilla en el minut 18 però abans del descans, Christodoulou, amb un cop de cap, i Kallis han donat la volta al resultat. En la represa, el Barça s'ha abocat a l'atac però no ha estat fins als últims 15 minuts quan han pogut culminar la remuntada. Amir, en el minut 76, ha fet l'empat a dos i Àlex Corredera, en el 81, ha establert el definitiu 2 a 3.

Amb aquesta victòria amb remuntada, el Juvenil A blaugrana suma 8 punts i iguala l'Ajax a la classificació, tot i que el conjunt holandès té un partit menys que ha de jugar aquest dimecres a París contra el PSG, que en té 7. En qualsevol cas, els blaugranes es jugaran el pas a la següent fase en l'última jornada en un duel decisiu contra el PSG que es disputarà el 9 de desembre al Miniestadi