Pau Gasol decideix un Bulls-Knicks sense Derrick Rose ni Carmelo Anthony (103-97)

L'ala-pivot català va protagonitzar dues jugades dins la pintura que van sentenciar el partit en l'últim minut

Pau Gasol va completar una altra bona actuació dijous a la nit en la victòria del Bulls contra els Knicks (103-97) al United Center de Chicago. L'ala-pivot català va tornar a ser l'home important del seu equip amb 20 punts i 7 rebots i va protagonitzar les dues jugades que van sentenciar el partit en l'últim minut. Primer amb una penetració i després amb un rebot ofensiu a l'errada en un segon tir lliure d'Aaron Brookes, amb el qual va forçar una nova personal i dos llançaments més.

En absència de Derrick Rose (baixa per malaltia), l'escorta Jimmy Butler va destacar amb 35 punts, mentre que Gasol va trobar un bon aliat sota la cistella en Nikola Mirotic. El montenegrí nacionalitzat espanyol va anotar 13 punts. Per part dels Knicks, Carmelo Anthony no va jugar per descans (li cal fer reposar els genolls periòdicament). José Calderón va fer 12 punts.

Amb 16 victòries i 9 derrotes, els Bulls continuen liderant la divisió Central a la conferència Est de l'NBA.