Futbol

El Barça rep aquesta nit l'Atlètic de Madrid en els quarts de final de la Copa del Rei

El Barça rep l'Atlètic de Madrid amb la intenció de continuar amb la reacció que va iniciar precisament contra l'equip madrileny ara fa deu dies. En joc, mig bitllet per a les semifinals de la Copa del Rei.

Actualitzat

El Barça vol confirmar la seva reacció aquesta nit (22.00) quan torni a mesurar les seves forces amb l'Atlètic de Madrid, en aquest cas en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.

L'equip blaugrana va iniciar precisament la seva recuperació davant el vigent campió de Lliga. Va ser en un partit de Lliga de fa escassament deu dies, però des d'aleshores la imatge del Barça ha canviat com un mitjó.

Luis Enrique va advertir que haver guanyat l'Atlètic a la Lliga no garanteix res de cara a l'eliminatòria de Copa.  no podrà comptar per lesió amb Vermaelen, Douglas ni Mathieu. S'espera que l'onze inicial del Barça sigui semblant al que ha transformat el joc de l'equip, amb el canvi de Ter Stegen per Bravo a la porteria. De moment, la novetat a la llista és la presència de Xavi.

Diego Simeone va parlar amb molt respecte del Barça actual i va avisar els seus: "Hem de saber on i quan atacar; si no, no tindrem res a fer", va dir. L'Atlètic també arriba al partit en bon moment, després d'eliminar el Reial Madrid en la ronda anterior, i compta amb les baixes per lesió de Tiago i Ansaldi. Això sí, alguns dels jugadors amb més pes específic, com Godín, Mandzukic, Griezmann o Raúl García, estan advertits de sanció i no podran jugar el partit de tornada si són amonestats al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut