Barça

Neymar reconeix que es troba en el seu millor moment des que va fitxar pel Barça

Neymar ha reafirmat amb paraules l'excel·lent moment de forma i ha destacat que està vivint el seu millor moment en el Barça. El brasiler ha estat present en la presentació d'un nou acord de patrocini del Futbol Club Barcelona

Actualitzat

Aquest migdia s'ha presentat l'acord de patrocini entre el F. C. Barcelona i Baruel, i en la roda de premsa de la Ciutat Esportiva, a més del vicepresident de l'Àrea Econòmica, Javier Faus, hi ha estat present el jugador del primer equip Neymar Jr, ja que aquest patrocinador ho va ser primer del jugador en particular.

Neymar ha parlat del seu moment en el Barça i ha estat taxatiu en afirmar que es troba "en el millor moment en el Barça"; "encara tinc moltes coses a fer per al Barça. Vull buscar títols i conquestes". El jugador s'ha sincerat: "He anat evolucionant molt personalment i professionalment, he après de jugadors del meu volant que són icones a nivell mundial".

A més, ha confessat que s'entén de primera amb Messi, fora i dins del camp: "Jugar amb ell per A mi és molt més fàcil. El partit que vam fer dissabte va ser espectacular". Ha reclamat més protecció per part dels àrbitres, per les nombroses faltes que rep habitualment durant els partits del conjunt blaugrana.

Sobre la sanció que li podia caure a Ronaldo, després de ser expulsat a Còrdova, el crac blaugrana ha dit: "No m'agrada parlar, no m'agrada que ells parlin de nosaltres, però això no parlo d'ells".

Javier Faus, per la seva banda, ha volgut aclarir que el patrocini és un acord regional per AL Brasil, i sobre el partit amistós que el Barça havia de disputar a Qatar, ha dit que el partit està ajornat, i que en cas de cancel·lar-se no hi hauria cap penalització.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut