Una errada de Nauzet condemna el Sabadell a Tenerife (1-0)

El Sabadell ha caigut a Tenerife (1-0) per culpa d'una errada de Nauzet que ha acabat amb lliure indirecta. Ifrán, en el minut 37, ha sentenciat el partit.

A l'Heliodoro Rodríguez López el partit ha començat amb les forces igualades, tot i que Nauzet ha estat el més enfeinat. El primer contratemps per al conjunt arlequinat ha arribat al minut 16 quan Forgas ha hagut d'abandonar el terreny de joc amb llitera per lesió. El partit s'ha alentit i Collantes ha estat l'únic que ha generat cert perill al rival. El segon contratemps per als homes d'Álex García ha arribat al 36 quan una rematada de Cristo ha estat blocada per Nauzet però la pilota se li ha escapat de les mans. L'àrbitre ha assenyalat lliure indirecta i Ifrán no ha desaprofitat l'ocasió per anotar el primer gol. Amb el desavantatge al marcador, Collantes ha tornat a provar-ho, així com Aridane, amb una rematada sense èxit com la diagonal de Suso just abans del descans.

Els arlequinats no han trobat el camí de la victòria a la segona, tot i intentar traçar jugades per arribar a la porteria contrària. Una bona acció entre Aridai i Yeray ha acabat fora per poc. Suso i Ifrán han fet els intents pels canaris. El més clar pel Sabadell ha estat al minut 70 amb un xut que ha connectat Eguaras i que ha acabat refusat pel pal. El Sabadell, però, tornarà de Tenerife amb una nova derrota que podria deixar-los tot el Nadal a la cua de la classificació. Des de l'arribada d'Álex García, el Sabadell només ha sumat un punt de nou possibles.